Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Hair Love (2019)

Σκηνοθεσία: Matthew A. Cherry, Everett Downing Jr., Bruce W. Smith
Διάρκεια: 6' 47''

Βιαστικό πρωινό ξύπνημα για ένα μικρό κορίτσι, που πρέπει να ετοιμαστεί για μια σημαντική έξοδο! Όλα είναι έτοιμα, το φόρεμά της σιδερωμένο, η διάθεσή της στα ύψη και το μόνο που απομένει είναι το σωστό χτένισμα, που θα συμπληρώσει τον συνδυασμό. Όσο και αν προσπαθεί, όμως, να βρει τρόπους για να φέρει βόλτα τα μαλλιά της, εκείνα έχουν τη δική τους προσωπικότητα και δεν θέλουν να συνεργαστούν με τίποτα. Μόνη της ελπίδα ο αγαπημένος της μπαμπάς!

Γραφίλμ Δημιουργική Γραφή Κινηματογράφος

Ο αδαής περί της κομμωτικής τέχνης πατέρας αναλαμβάνει να παλέψει με το τριχωτό θηρίο της κεφαλής της μικρής του κόρης, με την έκβαση του αγώνα να γέρνει υπέρ του δεύτερου. Όλα μοιάζουν να οδεύουν προς την απόλυτη καταστροφή, όταν, ξαφνικά, η τεχνολογία έρχεται να φέρει τη σωτηρία και να δώσει στην οικογένεια την ενότητα που χρειάζεται για να οδηγηθεί στη νίκη!

Μια ταινία βραβευμένη με το Όσκαρ Καλύτερης Animation Ταινίας Μικρού Μήκους. Μία ιστορία για τη σημασία της ενότητας και της αγάπης, που κάθε οικογένεια χρειάζεται για να σταθεί απέναντι στις απρόβλεπτες επισκέψεις της ζωής.


2 σχόλια: