Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

One Small Step (2018)

Σκηνοθεσία: Andrew Chesworth, Bobby Pontillas
Διάρκεια: 7' 40''

Η Λούνα, όπως υποδηλώνει το όνομά της, έχει λατρεία στα ταξίδια στο διάστημα. Όσο είναι μικρή, μπαίνει μέσα σε χαρτόκουτες και φαντάζεται πως "πετάει" ανάμεσα σε άπιαστα αστέρια, μακρινούς πλανήτες και κομήτες σε τρελές τροχιές. Ο πατέρας της, συνοδηγός και πραγματικός συνοδοιπόρος, φροντίζει, ώστε τα βήματά της να είναι όσο πιο σταθερά γίνεται. 

Γραφίλμ - Δημιουργική Γραφή και Κινηματογράφος


Τα χρόνια περνούν και η νεαρή -πλέον- κοπέλα αποφασίζει να ζήσει στην πραγματικότητα όσα ονειρεύεται. Μα, οι χαρτόκουτες δεν την χωρούν πια, τα αστέρια μικραίνουν όλο και περισσότερο, οι πλανήτες απομακρύνονται κι άλλο και οι κομήτες περνούν αδιάφορα από το πλάι της. Οι συνεχείς απογοητεύσεις και ένα μοιραίο γεγονός φέρνουν τη Λούνα αντιμέτωπη με την ενηλικίωσή της και την απόφαση να πάρει στα χέρια της την ευθύνη για την πραγματοποίηση του ονείρου της.

Μία ταινία που μιλά για τη διαρκή παρουσία των ανθρώπων που μας αγαπούν στις ζωές μας, εξυψώνει την επιμονή και την προσπάθεια για όσα μας κάνουν χαρούμενους και υποστηρίζει τις επιθυμίες που μπορούν να μας ταξιδέψουν, κυριολεκτικά, μέχρι το φεγγάρι!

Δες την ταινία μικρού μήκους "One Small Step"
Δημιούργησε με τα φύλλα δημιουργικής γραφής για την ταινία μικρού μήκους "One Small Step"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου